onsdag 28 april 2010

Inför hösten 2010

Tack för svaren vi fick i undersökningen om vilken veckodag som passar bäst inför höstterminens aktiviteter! Det verkar som att tisdagar, lördagar och söndagar är de bästa dagarna. Vi i planeringsgruppen tar till oss detta inför höstens planering. Ifall det betyder att vi håller oss till en särskild dag eller växlar mellan de olika alternativen är för tidigt att säga, men vi håller alla dörrar öppna.

Till vänster kan ni nu se en ny undersökning. Den är ännu viktigare än den förra. Under det senaste året har vi nämligen börjat fundera över om det kanske är för mycket att ha aktiviteter varje vecka och undrar därför hur ofta ni vill ha aktiviteter. Hur ofta kan du tänka dig gå på våra aktiviteter (fester exkluderade)?

Vänliga hälsningar
Planeringsgruppen

PS. Du glömmer inte att anmäla dig till hatt-workshopen till helgen?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag tror att vi är många som inte hinner komma så ofta till träffarna, även om de är trevliga (själv känner jag att jag har brustit i aktivitet). Att ordna aktiviteter varje vecka kräver en hel del arbete, som nog inte ger full utdelning. Å andra sidan, om det är en gång i månaden och man missar en träff så blir det två månader att vänta. Ett par gånger i månaden tycker jag är lagom, men det hänger förstås mycket på orken hos planerarna.

Matilda sa...

Hej Lena!
Tack för dina synpunkter!
Vi får se vad undersökningen visar, dock betyder inte resultatet att ett alternativ blir hugget i sten. Det kan mycket väl bli så att Det blir två aktiviteter ena månaden men endast en månaden därpå.

/Matilda